2020.07.12.

Heti Napló Sváby Andrással

Magyarország riportmagazinja!

A műsor témái:
– Kaleta-ügy
– Zakynthosra utazott a Heti Napló stábja
– Az életéért küzdenek egy siklóernyősnek
– Folytatódik András és Tvrtko magánnyomozása

ATV

2024. június 27

Jazzy Rádió BUSINESS CLASS

A Jazzy reggeli gazdasági és közéleti műsora

MŰSORVEZETŐK
Pachmann Péter
László Csaba

A TÉMA:
A MAGÁNNYOMOZÓK VILÁGA NEM CSUPÁN A FILMEKBEN IZGALMAS

A Műsor meghallgatása

2020. 12. 10

Jakupcsek Plus

Közérzeti talk-show Jakupcsek Gabriellával.

A TÉMA:
Ellopták a személyem – Nincs bennük semmi szemérem?!

ATV

2021. 05. 22.

Tények Plusz

A rendőrség évek óta nyilvánossá teszi a legkeresettebb bűnözők fényképét azért, hogy a lakosság segítségét is felhasználhassák a szabadlábon bujkáló gonosztevők kézrekerítésében. Egyes esetekben akár milliós nyomravezetői díjat is felajánlanak azért, ha valaki érdemi információkat szolgáltat, de attól mindenkit óva intenek, hogy magánakcióba kezdjen, ha meglát egy körözött bűnözőt, többségüknél ugyanis fegyver lehet.

TV2

2021. 10. 31.

Heti Napló Sváby Andrással

Az ötödik, a hetedik és a tizedik házasságban eltöltött évben szakad meg a legtöbb házasság. Sokak magánnyomozó segítségével buktatják le párjukat. De hogyan dolgozik egy magánnyomozó? A Heti Napló riportja.

ATV

2022. 01. 18. 13:00

Fülbevaló

Magazin nőknek, és azoknak a férfiaknak, akik szeretik őket. Nincsenek tabuk, nincsenek határok, minden, ami egy fülbe belefér…

KLUB Rádió

2022

Sláger Fm

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward content in real-time will have multiple touchpoints efficiently unleash cross-media information without cross-media value.

Sláger Fm

2021. 05. 21.

Mi lenne veled nélkülem?

A családon belüli vagy kapcsolati erőszakról eleget soha nem lehet beszélni. Ezért is örülök annak, hogy a témában Bocskai Magda és Pokrovenszki Gergely megírta a Mi lenne veled nélkülem című kötetét, amiben 13 valós történeten keresztül ismerheti meg az olvasó a bántalmazói kapcsolat igazi arcát. Óriási öröm nekem, hogy a szerzőpáros felkért, legyek a könyv szakértői csapatának tagja. Bízom abban, hogy az olvasók a történeteken keresztül közelebb juthatnak a probléma megértéséhez. Ha egyre többet beszélünk a kapcsolati erőszakról, akkor az elszenvedői talán hamarabb szembesülnek azzal, hogy van segítség, van lehetőségük maguk mögött hagyni egy ilyen viszonyt, és mernek majd teljes és nyugodt életet élni, amiben nem kell félteniük a testi és lelki egészségüket.

A könyvbemutatót május 6-án rendezték meg, ahol Csisztu Zsuzsa moderált. Ha Ön is szeretné megvásárolni a könyvet, akkor a milenneveled.hu címen teheti meg.

Könyv

Klub Rádió | Fülbevaló Gaál Ildivel | 2022. január 18. kedd 13:00 – Interjú Sallai András magánnyomozóval